Bekijk het gehele assortiment

Spel & Ontwikkeling

Nenko biedt diverse spel- en ontwikkelingsmaterialen die de fijn motorische vaardigheden ontwikkelen. Hiermee wordt de fijne motoriek, de motorische ontwikkeling van de hand, vingers en pols bedoeld. De materialen in de deze categorie houden deelnemers op diverse niveaus in hun ontwikkeling actief en helpen ze belangrijke leer- en ontwikkelingsmijlpalen te bereiken. Meer informatie
Levertijd
Prijs
excl. BTW min € 0 - max € 7999
Doelgroep
Zintuig
15449
Schakelspeeltje konijn € 47,19 incl. BTW € 39,00 excl. BTW
21828846
Eendoostaak Bout en moer € 24,14 incl. BTW € 19,95 excl. BTW
18664431
LED Lichtplaat - rond € 180,29 incl. BTW € 149,00 excl. BTW
20785484
Regenbuis wandpaneel - Vlinder € 228,69 incl. BTW € 189,00 excl. BTW
20787484
Regenbuis wandpaneel - Bloem € 385,99 incl. BTW € 319,00 excl. BTW
21859484
Waarnemingspaneel Tastzakjes € 54,45 incl. BTW € 45,00 excl. BTW
20784484
Regenbuis wandpaneel - Waterrad € 239,58 incl. BTW € 198,00 excl. BTW
20990484
Pen wandbord - Klavertje vier € 156,09 incl. BTW € 129,00 excl. BTW
21857484
Waarnemingspaneel Ratelrad € 54,45 incl. BTW € 45,00 excl. BTW
13307843
Tafelschaar op plastic blok € 42,29 incl. BTW € 34,95 excl. BTW
13309843
Handschaar rechtshandig - afgerond € 10,83 incl. BTW € 8,95 excl. BTW
13314843
Rechtshandige therapieschaar - dubbel oog € 9,62 incl. BTW € 7,95 excl. BTW
Cadeautip
13316843
Knijpschaar rechtshandig € 10,83 incl. BTW € 8,95 excl. BTW
20786484
Regenbuis wandpaneel - Labyrint € 239,58 incl. BTW € 198,00 excl. BTW
13306843
Tafelschaar op houten blok € 48,34 incl. BTW € 39,95 excl. BTW
13317843
Mini knijpschaar € 7,20 incl. BTW € 5,95 excl. BTW
Cadeautip
13318843
Basisset scharen € 51,97 incl. BTW € 42,95 excl. BTW
Gratis verzending + Staffelkorting
29108810
Interactieve hond - blond € 155,00 incl. BTW € 128,10 excl. BTW
21860484
Waarnemingspaneel Klankkogelelement € 59,29 incl. BTW € 49,00 excl. BTW
24016481
Happy Senso Artist - Tropical € 10,99 incl. BTW € 9,08 excl. BTW
Spel & Ontwikkeling
Spel legt de verbinding tussen de echte wereld en de innerlijke wereld van een persoon.  De ontwikkeling in het spel verloopt volgens verschillende fasen. Ze houden deelnemers op verschillende niveaus in hun ontwikkeling actief en helpen belangrijke leer- en ontwikkelingsmijlpalen te bereiken en behouden.Sensomotorisch of manipulatief spel.  Al manipulerend verkent een persoon eigenschappen en kenmerken van allerlei voorwerpen. Dit legt niet alleen een goede basis voor allerlei reken- en wiskundige activiteiten, maar is ook voorwaarde om het spel te verdiepen. Pas dan gaan personen namelijk nieuwe betekenissen aan die materialen verbinden. En die betekenissen zijn weer van belang om tot goed rollen- en constructiespel te kunnen komen.

Symbolisch spel, ook wel rollenspel genoemd. Een persoon gaat voorwerpen betekenissen geven. Het voorwerp wordt dan als symbool gebruikt voor iets anders. De rol die ze het voorwerp toekennen wordt ook gespeeld. Men laat poppetjes praten, bang worden, weglopen, enzovoort. Essentieel in deze fase is dat men taal gaan gebruiken bij het spelen met voorwerpen. Daarnaast gaan ze zelf de rol aannemen van iemand en zijn zich daar ook van bewust. “En toen was ik de bakker ….” Ze gaan ook praten en handelen zoals de personen dat doen die ze spelen. Met deze ‘stap’ laat men zien dat het zich kan verplaatsen in andere personen of situaties. Thematisch rollenspel. De  persoon kan samen met anderen een spelidee opbouwen en spelen. Het kan een rol vasthouden en inspelen op de rollen van anderen. Het handelen en de taal worden steeds meer gestuurd door het vooraf overdenken van de activiteit. Spel weerspiegelt de ontwikkelingsbevorderingen én bevordert de (totale) ontwikkeling.

(bron; wij-leren.nl)
Catalogus aanvragen
Bekijk het complete overzicht van Nenko, direct digitaal of vraag gratis de catalogus aan.
Catalogus aanvragen
Voor welke doelgroep zoek je een product?
Ouderen & Dementie
Ouderen & Dementie
Gehandicapten
Gehandicapten
Kinderen
Kinderen
Therapie & Beweging
Therapie & Beweging
Geen specifieke doelgroep
Geen specifieke doelgroep
Verder naar stap 2
Voor dit onderdeel dien je ingelogd te zijn.

Inloggen Registreren
VOOR NEDERLANDSE KLANTEN : Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan jouw internetbankier programma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.
Met een creditcard betaal je veilig op internet. Je betaalt met de gegevens die op de creditcard (MasterdCard, Maestro of Visa) te vinden zijn: - de naam op de kaart - het kaartnummer, centraal afgebeeld op de voorkant van de creditcard - de vervaldatum (de maand en jaar van de vervaldatum staan op de voorkant) - de validatiecode op Visa of MasterdCard (CVV of CVC) is een driecijferige code op de achterkant van de kaart. Deze code is een extra veiligheidscontrole.
Met PayPal is betalen online veilig en beschermd. Je hoeft geen creditcard bij de hand te houden om te betalen. Je bankrekening of creditcardnummer is immers al veilig opgeslagen in je PayPal-account, dus het is niet nodig eindeloos gegevens in te voeren. Met PayPal heb je alleen een e-mailadres en wachtwoord nodig en kan er binnen een paar klikken veilig online worden betaald. PayPal is gratis voor kopers.
Een overboeking houdt in dat het geld vooraf via een reguliere bankoverschrijving wordt overgemaakt. Je ontvangt een e-mail van Buckaroo met hierin het bankrekeningnummer, naam van de begunstigde en uiteraard het over te maken bedrag. Je dient het bedrag binnen 7 dagen over te maken via een reguliere bankoverschrijving.
Zodra wij het geld hebben ontvangen wordt de bestelling verwerkt. Als wij binnen 7 dagen geen betaling hebben ontvangen wordt de bestelling geannuleerd.
Let op : in de tussentijd kan de levertijd van bepaalde producten veranderd zijn!
Je kunt het bedrag dat op de orderbevestiging is weergegeven binnen 7 dagen storten op onderstaande rekening. Op het moment dat het geld op onze rekening staat wordt de bestelling verstuurd, mits het artikel/de artikelen voorradig zijn.

Voor Nederland : Nenko BV - Kerkdriel
ABN AMRO 's-Hertogenbosch
Rekeningnummer : NL54ABNA0539216089

Voor België : Nenko BVBA - Vorst-Laakdal
Fortis Bank Geel
Rekeningnummer : BE0230052464084

Wil je ervoor zorgen dat bij de betaling altijd het orderbevestigingsnummer vermeld is!
Werk je bij een instelling? Dan heb je bij ons ook de keuze om op Rekening* te betalen, je ontvangt dan een factuur na verzending van de bestelling. De betalingstermijn bedraagt 14 dagen. *Afhankelijk van het rekeningbedrag kunnen wij ervoor kiezen de aangeboden betalingsmogelijkheid niet te accepteren en/of een vooruitbetaling te vragen.
Geen informatie beschikbaar
VOOR BELGISCHE KLANTEN : Bancontact is de bekendste online betaalmethode in België. Het online betaalproces verloopt via een beveiligde verbinding met je vertrouwde internetbankieromgeving.
-Bevestig in de webshop de inhoud van je winkelmandje en kies Bancontact als betaalmethode.
- Volg de instructies online samen met de digipass of kaartlezer.
- Klaar! Je krijgt op het scherm een bevestiging van de betaling.
- Nieuw! Vanaf heden kan er ook afgerekend worden met de Bancontact app.
Geen informatie beschikbaar
Geen informatie beschikbaar
Wil je er zeker van zijn dat de bestelde producten ook daadwerkelijk op dit jaar gefactureerd worden? Wij zullen dan zorgen dat je geen budgettechnische problemen ondervindt en dat het budget van dit jaar gewoon gebruikt kan worden zelfs wanneer producten op dit moment niet leverbaar zijn.
AfterPay - Achteraf betalen (VOOR NEDERLANDSE KLANTEN). AfterPay voert voor Nenko.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay om de betaling binnen 14 dagen te voldoen. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay. - Er wordt € 0.99 aan extra kosten berekend voor gebruik van AfterPay. - Het maximum orderbedrag voor nieuwe klanten is € 250,00. - Het maximum orderbedrag voor bij AfterPay bekende klanten is € 750,00.
Er wordt een pakbon naar je gemaild zodra het pakket klaarstaat. Je kunt het pakket dan de daarop volgende werkdag vanaf 8.30 uur afhalen (wij zijn tot 17.00 uur geopend) - graag gepast betalen of pinnen. IVM HET CORONAVIRUS VRAGEN WIJ NIET TE KOMEN BIJ VERKOUDHEID OF GRIEPVERSCHIJNSELEN
8.5
Nenko.nl gebruikt cookies voor optimaal website gebruik en social-media -en adverteer doeleinden. Cookies van derden worden gebruikt voor social media functionaliteiten en gepersonaliseerde advertenties. Voor meer info kan je het privacy beleid lezen. We gaan ervan uit dat je akkoord gaat als je onze website blijft gebruiken.