Bekijk het gehele assortiment

LED Plafondpanelen

Een donkere ruimte of gewoon een ruimte met een standaard, veelal kil plafond? Afleiding of juist focus gewenst in bijvoorbeeld snoezelruimte, behandelkamer of badkamer? Dan biedt Nenko met haar LED panelen een mooie stijlvolle oplossing. Onze panelen onderscheiden zich al jaren van andere systemen in de markt met een speciale techniek die zorgt voor maximale daglichtopbrengst en nog belangrijker, unieke gelijkmatige verdeling van dit licht. Meer informatie
Levertijd
Prijs
excl. BTW min € 599 - max € 1499
Zintuig
21491083
LED plafondpanelen 60 x 60 cm - set van 4 € 1.317,69 incl. BTW € 1.089,00 excl. BTW
20591
LED plafondpanelen 60x60 cm - set van 2 € 724,79 incl. BTW € 599,00 excl. BTW
21490083
LED plafondpaneel 60 x120 cm € 785,29 incl. BTW € 649,00 excl. BTW
21489083
LED plafondpaneel 120 x120 cm € 1.450,79 incl. BTW € 1.199,00 excl. BTW
21492083
LED plafondpanelen 60 x 60 cm - set van 6 € 1.813,79 incl. BTW € 1.499,00 excl. BTW
LED Plafondpanelen
Ook zijn de panelen verzonken uitgevoerd met een wit gelakt metalen raamwerk waardoor je het idee krijgt dat er echt een venster is aangebracht in je plafond. De panelen zijn indien gewenst dimbaar of zelfs met een timer uit te voeren. Bepaal met een timer bijvoorbeeld zelf het dag- en nachtritme voor patiënten of cliënten in de ruimte of geef mensen in uw praktijk of behandelstoel een vrij gevoel met een bewezen Wow-factor. De Nenko LED plafondpanelen zijn voor vrijwel ieder type systeemplafond verkrijgbaar en vergen wijzig tot geen aanpassingen. Informeer gerust naar de mogelijkheden als u twijfelt of het systeem bij u toepasbaar is. Maten per tegel variëren van 60x60 cm, 60x120 cm tot 120x120 cm en komen in plaats van bestaande systeemplafond tegels. U dient alleen een stopcontact te voorzien nabij de gewenste locatie. Ook biedt Nenko een 120x120 cm versie welke te monteren is tegen een normaal plafond. Naast een aantal standaard en veel verkochte hoge resolutie afbeeldingen hebben we ook een aantal exclusieve afbeeldingen gecreëerd welke hiernaast deels worden afgebeeld. Zelf een idee om uw plafond te verfraaien met een ontwerp of gewenste afbeelding? Neem gerust contact op en we proberen het samen met u te realiseren. Naast de versies met daglicht kunnen onze panelen ook met RGB LED-techniek worden uitgevoerd, kies dan een afbeelding zoals Night Forest of Moon om deze met onze Nenko Interactive schakelaars te zien veranderen en meekleuren met andere aanwezige Nenko Interactive producten.
Catalogus aanvragen
Bekijk het complete overzicht van Nenko, direct digitaal of vraag gratis de catalogus aan.
Catalogus aanvragen
Voor welke doelgroep zoek je een product?
Ouderen & Dementie
Ouderen & Dementie
Gehandicapten
Gehandicapten
Kinderen
Kinderen
Therapie & Beweging
Therapie & Beweging
Geen specifieke doelgroep
Geen specifieke doelgroep
Verder naar stap 2
Voor dit onderdeel dien je ingelogd te zijn.

Inloggen Registreren
VOOR NEDERLANDSE KLANTEN : Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan jouw internetbankier programma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.
Met een creditcard betaal je veilig op internet. Je betaalt met de gegevens die op de creditcard (MasterdCard, Maestro of Visa) te vinden zijn: - de naam op de kaart - het kaartnummer, centraal afgebeeld op de voorkant van de creditcard - de vervaldatum (de maand en jaar van de vervaldatum staan op de voorkant) - de validatiecode op Visa of MasterdCard (CVV of CVC) is een driecijferige code op de achterkant van de kaart. Deze code is een extra veiligheidscontrole.
Met PayPal is betalen online veilig en beschermd. Je hoeft geen creditcard bij de hand te houden om te betalen. Je bankrekening of creditcardnummer is immers al veilig opgeslagen in je PayPal-account, dus het is niet nodig eindeloos gegevens in te voeren. Met PayPal heb je alleen een e-mailadres en wachtwoord nodig en kan er binnen een paar klikken veilig online worden betaald. PayPal is gratis voor kopers.
Een overboeking houdt in dat het geld vooraf via een reguliere bankoverschrijving wordt overgemaakt. Je ontvangt een e-mail van Buckaroo met hierin het bankrekeningnummer, naam van de begunstigde en uiteraard het over te maken bedrag. Je dient het bedrag binnen 7 dagen over te maken via een reguliere bankoverschrijving.
Zodra wij het geld hebben ontvangen wordt de bestelling verwerkt. Als wij binnen 7 dagen geen betaling hebben ontvangen wordt de bestelling geannuleerd.
Let op : in de tussentijd kan de levertijd van bepaalde producten veranderd zijn!
Je kunt het bedrag dat op de orderbevestiging is weergegeven binnen 7 dagen storten op onderstaande rekening. Op het moment dat het geld op onze rekening staat wordt de bestelling verstuurd, mits het artikel/de artikelen voorradig zijn.

Voor Nederland : Nenko BV - Kerkdriel
ABN AMRO 's-Hertogenbosch
Rekeningnummer : NL54ABNA0539216089

Voor België : Nenko BVBA - Vorst-Laakdal
Fortis Bank Geel
Rekeningnummer : BE0230052464084

Wil je ervoor zorgen dat bij de betaling altijd het orderbevestigingsnummer vermeld is!
Werk je bij een instelling? Dan heb je bij ons ook de keuze om op Rekening* te betalen, je ontvangt dan een factuur na verzending van de bestelling. De betalingstermijn bedraagt 14 dagen. *Afhankelijk van het rekeningbedrag kunnen wij ervoor kiezen de aangeboden betalingsmogelijkheid niet te accepteren en/of een vooruitbetaling te vragen.
Geen informatie beschikbaar
VOOR BELGISCHE KLANTEN : Bancontact is de bekendste online betaalmethode in België. Het online betaalproces verloopt via een beveiligde verbinding met je vertrouwde internetbankieromgeving.
-Bevestig in de webshop de inhoud van je winkelmandje en kies Bancontact als betaalmethode.
- Volg de instructies online samen met de digipass of kaartlezer.
- Klaar! Je krijgt op het scherm een bevestiging van de betaling.
- Nieuw! Vanaf heden kan er ook afgerekend worden met de Bancontact app.
Geen informatie beschikbaar
Geen informatie beschikbaar
Wil je er zeker van zijn dat de bestelde producten ook daadwerkelijk op dit jaar gefactureerd worden? Wij zullen dan zorgen dat je geen budgettechnische problemen ondervindt en dat het budget van dit jaar gewoon gebruikt kan worden zelfs wanneer producten op dit moment niet leverbaar zijn.
AfterPay - Achteraf betalen (VOOR NEDERLANDSE KLANTEN). AfterPay voert voor Nenko.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay om de betaling binnen 14 dagen te voldoen. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay. - Er wordt € 0.99 aan extra kosten berekend voor gebruik van AfterPay. - Het maximum orderbedrag voor nieuwe klanten is € 250,00. - Het maximum orderbedrag voor bij AfterPay bekende klanten is € 750,00.
Er wordt een pakbon naar je gemaild zodra het pakket klaarstaat. Je kunt het pakket dan de daarop volgende werkdag vanaf 8.30 uur afhalen (wij zijn tot 17.00 uur geopend) - graag gepast betalen of pinnen. IVM HET CORONAVIRUS VRAGEN WIJ NIET TE KOMEN BIJ VERKOUDHEID OF GRIEPVERSCHIJNSELEN
8.5