Bekijk het gehele assortiment

Nenko team

Anita Cuppers
Anita Cuppers Directeur
"Iedereen heeft recht op een zo prettig mogelijk leven, ongeacht je leeftijd of mogelijke lichamelijke of geestelijke beperking”. Naast Nenko ben ik gemeenteraadslid, met expertise het Sociaal Domein om zo ook daar mijn steentje bij te dragen. Daarnaast doe ik aan klassieke Pilates, tennis ik graag en geniet ik met Olando en de kinderen.
Olando Cuppers
Olando Cuppers Directeur
Naast mijn hart voor ons familiebedrijf, heb ik een hart voor de brandweer, waar ik 24/7 beschikbaar ben als bemanning / bevelvoerder. Een échte F1-fan en tevens samen met Jurre trainer / leider bij het voetbalteam van mijn zoon Noah. Als gadgetfreak hou ik me ook graag bezig met nieuwe innovatieve producten en thuis geniet ik van mijn gezin.
Mariëlle van Mourik
Mariëlle van Mourik Procesbeheer
Als eerste medewerker van Nenko heb ik onlangs mijn 30 jarig jubileum gevierd met mijn collega's onder het genot van een glaasje Chardonnay! Ben ik op vakantie? Dan kun je me hoogstwaarschijnlijk vinden in Oostenrijk!
Laurent Duplat
Laurent Duplat Projectmanager Frankrijk
Fransman en bon vivant! Een wandeling met onze hond eindigt dus ook vaak bij een restaurant. Fotografie is een grote passie van mij en ik geef bijna jaarlijks een grote expositie waar ik mijn werk tentoonstel.
Patricia van Doesburg
Patricia van Doesburg Klantenservice & inkoop
Al 22 jaar werkzaam bij Nenko! Ik ben dol op reizen, de laatste jaren ontdekken we graag mooie plekjes in Europa. Ook houd ik van koken en lezen, en dan voornamelijk tijdschriften, die pluis ik helemaal uit! Nog tijd over? Dan volg ik graag leuke workshops met vriendinnen. 
Robin Vissers
Robin Vissers Product marketing & inkoop
De benjamin van Nenko! Ik ben onlangs bij Nenko komen werken nadat ik hier stage heb gelopen voor mijn opleiding. Ik ben vrolijk, sociaal en altijd in voor gezelligheid. Daardoor ben ik regelmatig te vinden op feestjes, carnaval en de kermis in het dorp met vriendinnen.
Jurre van Hoesel
Jurre van Hoesel Service & magazijn
Ik ben een sportieve techneut! Fanatiek voetballer waarbij ik samen met Olando een voetbal team train. Naast sport ben ik ook graag bezig met klussen.
Bert Nendels
Bert Nendels Installatie & magazijn
Ze noemen me hier 'Bert de Bouwer'! Ik ben getrouwd met Anja en trotse vader van drie kinderen én opa van vijf kleinkinderen. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met volleybal en vind je me vaak buiten, bezig met van alles. 'Dat kan niet' komt niet voor in mijn woordenboek, ik zoek altijd naar een oplossing!
Diana Kosters
Diana Kosters Huishoudelijke dienst
Ik word ook wel de 'mama' van het bedrijf genoemd! Gelukkig getrouwd en moeder van twee dochters. Ik ben onlangs gepromoveerd tot oma, en niet van één kleinkind maar van een tweeling! In mijn vrije tijd wandel ik graag met onze hond, Jento
Stan Stoof
Stan Stoof Projectmedewerker
Je kan me omschrijven als een enthousiaste jongen met een passie voor zijn werk. Ik ben binnen het team verantwoordelijk voor de projecten en het optimaliseren van de processen binnen onze organisatie. Naast mijn werk bij Nenko ben ik Formule 1- en voetbalfanaat en houd ik er van om met vrienden en familie gezellig een borreltje te doen in de lokale restaurants en cafés!
 
Voor welke doelgroep zoek je een product?
Ouderen & Dementie
Ouderen & Dementie
Gehandicapten
Gehandicapten
Kinderen
Kinderen
Therapie & Beweging
Therapie & Beweging
Geen specifieke doelgroep
Geen specifieke doelgroep
Verder naar stap 2
Voor dit onderdeel dien je ingelogd te zijn.

Inloggen Registreren
VOOR NEDERLANDSE KLANTEN : Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan jouw internetbankier programma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.
Met een creditcard betaal je veilig op internet. Je betaalt met de gegevens die op de creditcard (MasterdCard, Maestro of Visa) te vinden zijn: - de naam op de kaart - het kaartnummer, centraal afgebeeld op de voorkant van de creditcard - de vervaldatum (de maand en jaar van de vervaldatum staan op de voorkant) - de validatiecode op Visa of MasterdCard (CVV of CVC) is een driecijferige code op de achterkant van de kaart. Deze code is een extra veiligheidscontrole.
Met PayPal is betalen online veilig en beschermd. Je hoeft geen creditcard bij de hand te houden om te betalen. Je bankrekening of creditcardnummer is immers al veilig opgeslagen in je PayPal-account, dus het is niet nodig eindeloos gegevens in te voeren. Met PayPal heb je alleen een e-mailadres en wachtwoord nodig en kan er binnen een paar klikken veilig online worden betaald. PayPal is gratis voor kopers. Enkel mogelijk voor betalingen tot 250 euro excl. BTW
Een overboeking houdt in dat het geld vooraf via een reguliere bankoverschrijving wordt overgemaakt. Je ontvangt een e-mail van Buckaroo met hierin het bankrekeningnummer, naam van de begunstigde en uiteraard het over te maken bedrag. Je dient het bedrag binnen 7 dagen over te maken via een reguliere bankoverschrijving.
Zodra wij het geld hebben ontvangen wordt de bestelling verwerkt. Als wij binnen 7 dagen geen betaling hebben ontvangen wordt de bestelling geannuleerd.
Let op : in de tussentijd kan de levertijd van bepaalde producten veranderd zijn!
Je kunt het bedrag dat op de orderbevestiging is weergegeven binnen 7 dagen storten op onderstaande rekening. Op het moment dat het geld op onze rekening staat wordt de bestelling verstuurd, mits het artikel/de artikelen voorradig zijn.

Voor Nederland : Nenko BV - Kerkdriel
ABN AMRO 's-Hertogenbosch
Rekeningnummer : NL54ABNA0539216089

Voor België : Nenko BVBA - Vorst-Laakdal
Fortis Bank Geel
Rekeningnummer : BE0230052464084

Wil je ervoor zorgen dat bij de betaling altijd het orderbevestigingsnummer vermeld is!
Werk je bij een instelling? Dan heb je bij ons ook de keuze om op Rekening* te betalen, je ontvangt dan een factuur na verzending van de bestelling. De betalingstermijn bedraagt 14 dagen. *Afhankelijk van het rekeningbedrag kunnen wij ervoor kiezen de aangeboden betalingsmogelijkheid niet te accepteren en/of een vooruitbetaling te vragen.
Geen informatie beschikbaar
More info soon
BANCONTACT IS EEN BELGISCHE BETAALMETHODE :
Het online betaalproces verloopt via een beveiligde verbinding met je vertrouwde internetbankieromgeving.
- Volg de instructies online samen met de digipass of kaartlezer of
-Betaal gemakkelijk met uw Payconiq by Bancontact-app of bank-app
Het maximumbedrag per factuur is momenteel € 1.500. Verder dien je ook rekening te houden met een maximumbedrag per dag voor elke kaart die in de Payconiq by Bancontact app is opgenomen: je kan tot maximum € 2.500 betalen per dag en per kaart.
Geen informatie beschikbaar
Geen informatie beschikbaar
Wil je er zeker van zijn dat de bestelde producten ook daadwerkelijk op dit jaar gefactureerd worden? Wij zullen dan zorgen dat je geen budgettechnische problemen ondervindt en dat het budget van dit jaar gewoon gebruikt kan worden zelfs wanneer producten op dit moment niet leverbaar zijn.
AfterPay - Achteraf betalen (VOOR NEDERLANDSE KLANTEN). AfterPay voert voor Nenko.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay om de betaling binnen 14 dagen te voldoen. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay. - Er wordt € 0.99 aan extra kosten berekend voor gebruik van AfterPay. - Het maximum orderbedrag voor nieuwe klanten is € 250,00. - Het maximum orderbedrag voor bij AfterPay bekende klanten is € 750,00.
Er wordt een pakbon naar je gemaild zodra het pakket klaarstaat. Je kunt het pakket dan de daarop volgende werkdag vanaf 8.30 uur afhalen (wij zijn tot 17.00 uur geopend).
Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor 5% korting op je eerstvolgende bestelling!
Op de hoogte blijven?
8.7
Nederlands/Vlaams