Bekijk het gehele assortiment

Het menselijke aspect van zorg


Wist jij dat een deel van het Nenko assortiment gemaakt wordt in sociale werkplaatsen?

Als leverancier van producten binnen de zorg voor mensen met speciale behoeften, vinden wij het belangrijk de focus te leggen op het welzijn van de mensen die uiteindelijk onze producten gaan gebruiken. Zo besteden wij onze uiterste zorg en aandacht aan de beoogde werking en het uiteindelijk gebruik van een product. Dit doen we door bijvoorbeeld met focusgroepen uit de zorg te werken, waarbij we de behoefte vanuit de zorg omzetten in door ons geselecteerde of geproduceerde producten. Waar nodig worden deze producten getest door onze focusgroep, alvorens ze bij een definitieve selectie worden opgenomen in ons ruime assortiment.

Ook aan de productsamenstelling en afwerking wordt zeer veel aandacht besteed. Zo wordt er specifiek gekeken naar afwerking van bijvoorbeeld houten materialen; deze horen geen scherpe randen te hebben en er mogen geen delen onverwacht los komen bij normaal gebruik. Ook bepalen we samen met fabrikanten of een product geschikt is voor zelfstandig gebruik of onder toezicht en kijken we naar bestanddelen van een product. Zo is de exclusieve luxe bisonyl (met lederlook), welke we gebruiken op veel van onze zachte producten, softplay- en timeout ruimtes, vrij van phtalaten (weekmakers) daar vele gebruikers bewust of onbewust direct in aanraking komen met het materiaal. Op deze wijze proberen wij een zo veilig mogelijke omgeving te creëren voor de mensen die met onze producten werken, ontspannen en spelen. Het leveren van veilige doordachte producten en de bijbehorende service is een belangrijke basis van ons familiebedrijf, welke al sinds onze oprichting wordt nageleefd.

Het op juiste en verantwoorde wijze selecteren en produceren van producten is een complex proces dat Nenko zich gedurende haar 35 jaar ervaring helemaal eigen heeft gemaakt. Er wordt nauw samenwerkt met honderden toegewijde leveranciers en producenten die allen op de hoogte zijn van de wensen, behoeften en eisen van onze (eind)gebruikers. Een goed product vraagt om de juiste producent met bijbehorende aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid alsook een gezonde werkomgeving voor hun medewerkers. Nenko verdiept zich om die reden dan ook in haar partners en toeleveranciers en probeert te bewerkstelligen dat zowel bij Nenko als bij haar partners er veilig, verantwoord en vooral met plezier en vol overgave wordt gewerkt. Zo kozen wij er bijvoorbeeld voor om meer dan 10 jaar geleden de productie van onze bubbelunits en tal van andere interactieve producten, onder te brengen bij een sociale werkplaats. Tientallen medewerkers met beperking houden zich hier dagelijks bezig met het realiseren van onder andere onze A-kwaliteit bubbelunits. De foto’s tonen enkele van de stappen in het productieproces van onder andere deze producten. 

Dóór de zorg…vóór de zorg
Samen met partners als deze zijn wij er trots op dat we deze mensen een mooie, nuttige en uitdagende vorm van dagbesteding kunnen bieden. Vele van onze producten worden dus dóór de zorg, vóór de zorg verwezenlijkt. Naast sociale werkplaatsen en -instellingen kiest Nenko er ook voor om bepaalde producten te produceren in landen binnen de EU waar de werkgelegenheid gewoonweg minder is. Deze werkplaatsen worden door Nederlandse mensen geleid,  zodat er op de juiste wij ze wordt geproduceerd op basis van de door ons gestelde kwaliteitseisen.

Wij  prijzen ons gelukkig met de vele creatieve en vastberaden mensen binnen ons team alsook de partners die we om ons heen verzameld hebben. Samen hebben wij als doel voor u en de mensen waar u om geeft producten te blijven selecteren en produceren die de kwaliteit van leven verbeteren en het leven gewoon leuker maken.

Voor welke doelgroep zoek je een product?
Ouderen & Dementie
Ouderen & Dementie
Gehandicapten
Gehandicapten
Kinderen
Kinderen
Therapie & Beweging
Therapie & Beweging
Geen specifieke doelgroep
Geen specifieke doelgroep
Verder naar stap 2
Voor dit onderdeel dien je ingelogd te zijn.

Inloggen Registreren
VOOR NEDERLANDSE KLANTEN : Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan jouw internetbankier programma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.
Met een creditcard betaal je veilig op internet. Je betaalt met de gegevens die op de creditcard (MasterdCard, Maestro of Visa) te vinden zijn: - de naam op de kaart - het kaartnummer, centraal afgebeeld op de voorkant van de creditcard - de vervaldatum (de maand en jaar van de vervaldatum staan op de voorkant) - de validatiecode op Visa of MasterdCard (CVV of CVC) is een driecijferige code op de achterkant van de kaart. Deze code is een extra veiligheidscontrole.
Met PayPal is betalen online veilig en beschermd. Je hoeft geen creditcard bij de hand te houden om te betalen. Je bankrekening of creditcardnummer is immers al veilig opgeslagen in je PayPal-account, dus het is niet nodig eindeloos gegevens in te voeren. Met PayPal heb je alleen een e-mailadres en wachtwoord nodig en kan er binnen een paar klikken veilig online worden betaald. PayPal is gratis voor kopers. Enkel mogelijk voor betalingen tot 250 euro excl. BTW
Een overboeking houdt in dat het geld vooraf via een reguliere bankoverschrijving wordt overgemaakt. Je ontvangt een e-mail van Buckaroo met hierin het bankrekeningnummer, naam van de begunstigde en uiteraard het over te maken bedrag. Je dient het bedrag binnen 7 dagen over te maken via een reguliere bankoverschrijving.
Zodra wij het geld hebben ontvangen wordt de bestelling verwerkt. Als wij binnen 7 dagen geen betaling hebben ontvangen wordt de bestelling geannuleerd.
Let op : in de tussentijd kan de levertijd van bepaalde producten veranderd zijn!
Je kunt het bedrag dat op de orderbevestiging is weergegeven binnen 7 dagen storten op onderstaande rekening. Op het moment dat het geld op onze rekening staat wordt de bestelling verstuurd, mits het artikel/de artikelen voorradig zijn.

Voor Nederland : Nenko BV - Kerkdriel
ABN AMRO 's-Hertogenbosch
Rekeningnummer : NL54ABNA0539216089

Voor België : Nenko BVBA - Vorst-Laakdal
Fortis Bank Geel
Rekeningnummer : BE0230052464084

Wil je ervoor zorgen dat bij de betaling altijd het orderbevestigingsnummer vermeld is!
Werk je bij een instelling? Dan heb je bij ons ook de keuze om op Rekening* te betalen, je ontvangt dan een factuur na verzending van de bestelling. De betalingstermijn bedraagt 14 dagen. *Afhankelijk van het rekeningbedrag kunnen wij ervoor kiezen de aangeboden betalingsmogelijkheid niet te accepteren en/of een vooruitbetaling te vragen.
Geen informatie beschikbaar
More info soon
BANCONTACT IS EEN BELGISCHE BETAALMETHODE :
Het online betaalproces verloopt via een beveiligde verbinding met je vertrouwde internetbankieromgeving.
- Volg de instructies online samen met de digipass of kaartlezer of
-Betaal gemakkelijk met uw Payconiq by Bancontact-app of bank-app
Het maximumbedrag per factuur is momenteel € 1.500. Verder dien je ook rekening te houden met een maximumbedrag per dag voor elke kaart die in de Payconiq by Bancontact app is opgenomen: je kan tot maximum € 2.500 betalen per dag en per kaart.
Geen informatie beschikbaar
Geen informatie beschikbaar
Wil je er zeker van zijn dat de bestelde producten ook daadwerkelijk op dit jaar gefactureerd worden? Wij zullen dan zorgen dat je geen budgettechnische problemen ondervindt en dat het budget van dit jaar gewoon gebruikt kan worden zelfs wanneer producten op dit moment niet leverbaar zijn.
AfterPay - Achteraf betalen (VOOR NEDERLANDSE KLANTEN). AfterPay voert voor Nenko.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay om de betaling binnen 14 dagen te voldoen. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay. - Er wordt € 0.99 aan extra kosten berekend voor gebruik van AfterPay. - Het maximum orderbedrag voor nieuwe klanten is € 250,00. - Het maximum orderbedrag voor bij AfterPay bekende klanten is € 750,00.
Er wordt een pakbon naar je gemaild zodra het pakket klaarstaat. Je kunt het pakket dan de daarop volgende werkdag vanaf 8.30 uur afhalen (wij zijn tot 17.00 uur geopend).
Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor 5% korting op je eerstvolgende bestelling!
Op de hoogte blijven?
8.7
Nederlands/Vlaams