Bekijk het gehele assortiment

Interactieve huisdieren - Ervaringen

In 2018 hebben Anita & Olando van Nenko meegedaan aan de Arctic Challenge. Hier doneerde Nenko Interactieve huisdieren in de strijd tegen eenzaamheid. Er werden verschillende win-acties georganiseerd op Social Media en de website. Wij vroegen men waarom zij graag een interactieve kat of pup zouden willen winnen. In deze reacties kwamen tal van mooie voorbeelden naar voren waar erg goed te zien is hoe divers het publiek is voor deze vriendjes, deze reacties willen we graag met jullie delen!

"Ik zou deze hond graag voor mijn vader willen winnen. Hij woont sinds november 2017 in verpleeghuis. Mijn moeder is in Jan 2017 plotseling overleden. Omdat mijn vader lichamelijk en ook geestelijk na het overlijden hard achteruit is gegaan kon hij niet meer in zijn eigen huis blijven wonen. Zijn hondje moest hij ook weg doen. Deze is gelukkig goed terecht gekomen, maar mijn vader mist hem nog steeds elke dag.. het was zijn maatje. Dit zou een leuk nieuw maatje voor hem zijn!"
- Petra Van Medenbach de Rooij

"Ik doe mee voor ons zoontje Jim die nog een knuffelmaatje zoekt ! De interactie samen met dit mooie hondje zal Jim zeker goed doen in zijn ontwikkeling 🙃 #duimen"
- Caren Kuijntjes van Heusden

"Gezien mijn leeftijd kan ik geen pup meer opvoeden want die zou mij overleven.. dat wil ik hem niet aandoen. daarom is dit wel iets voor mij. Hoef ik geen wandelingen meer te maken en heb ik toch een huisdier thuis."
- Joke Klaassen

"Deze zou ik heel graag winnen voor de jongen met een verstandelijke beperking en autisme waar ik bezoekvrijwilliger bij ben. Toen hij 3 was is hij uit huis geplaatst en van instelling naar instelling verhuisd. Toen hij 15 was, kwam hij in de groep wonen waar ik toen werkte en heb ik hem mogen begeleiden en verzorgen. Bang voor heel veel dingen, verward door de ingewikkelde wereld om hem heen en op zoek naar veiligheid en vertrouwen. Nu is hij 30, woont nog steeds in een groep, gelukkig is door de juiste begeleiding, communicatie en verzorging is zijn leven nu overzichtelijker, hij hoeft niet meer (zo vaak) bang te zijn, heeft een duidelijk leven. Zo mooi om hem te zien genieten in de zon, in het (zwem)bad en van zijn eten. (Een heel klein sociaal netwerk),3 vrijwilligers die hem bezoeken en leuke dingen met hem gaan doen. Hij zou hier heerlijk door kunnen ontspannen. <3 🐱🍀"
- Draga Pisicâ

"Onze dementerende cliënten zijn gek op deze dieren. Ze hebben er echt plezier van! Deze zijn zoveel mooier dan simpele knuffel diertjes."
- Elske Roelofsen-Romkes

"Ik werk op het Zonnelied in Ammerzoden op de dementie afdeling. Hier hebben mensen hebben ook zo'n kat. Ze beschouwen het als eigen huisdier. Het zou leuk zijn als ze ook een pup erbij krijgen. Denk aan de mensen die hun eigen huisdieren niet mee mogen nemen naar een verzorgingstehuis. Dit zou een mooie oplossing zijn!"
- Cis Van Ham

"Ik zou graag winnen voor één van de kinderen op mijn woongroep. Deze kinderen zijn verstandelijk beperkt en hebben gedragsproblemen en kunnen hierdoor niet meer thuis wonen. Eén van de kinderen voelt zich hierdoor enorm eenzaam. Echte dieren zijn helaas niet mogelijk op de groep daarom gun ik dit kind een interactieve knuffel om alle gevoelens en emoties mee te kunnen delen."
- Adrianne Romijn-Visser

"Wat zou u mij gelukkig maken als ik deze hond of kat aan mijn Lieve meervoudig gehandicapte neefje Dinand kan geven. Deze schat is 12 jaar, het enige wat hij heel graag doet is knuffelen met zijn knuffel. Ik wil er eventueel een voor hem kopen. Een knuffel met geluid is voor hem heel erg belangrijk maar zijn niet zo makkelijk te vinden, of ze zijn te hard zodat hij zich bezeert."
- Mary van Eeden

"Voor op mijn werk: KDC Zonnehof in Naaldwijk waar dagelijks 35 kids met een verstandelijke en/of motorische beperking in de leeftijd van 2 t/m 18 jaar dagbesteding aangeboden krijgen. Lijkt me geweldig om met dit nieuwe vriendje (kat of hond maakt niet uit) openingen te vinden in het contact maken en communiceren met de kids."
- Astrid Zoutman

"Ik werk op afdeling psycho geriatrie met voornamelijk ouderen met dementie! De poes valt al erg in de smaak dus een hondje komt mooi van pas!"
- Alice van Urk

"Ik zou graag één van de twee willen voor mijn zoontje omdat hij weinig contact maak met omgeving en ik geloof dat dit goed voor hem zou zijn!"
- Alyssa Bouazza

"Ik zou graag de kat willen winnen voor de Kinder woongroep waar ik werk! Vele kinderen hebben 'n meervoudige beperking en zouden dit geweldig vinden."
- Marloes Wognum

"Ik zou graag een hond willen winnen voor mensen met een dementie omdat er ouderen bij ons zijn die hun eigen hond niet mee kunnen nemen, maar dan toch zouden kunnen knuffelen met een hond!"
- Griet Haagsma

"Wat een leuke actie! Ik zou deze hond graag willen winnen voor zorgcentrum het Dok. Sinds kort zijn wij naar drie teams overgegaan en dus zou deze hond een mooie aanvulling zijn voor het PG team🐶. Uit ervaring weet ik dat onze bewoners goed reageren op dieren, dus deze hond zal meer dan welkom zijn bij ons. Ook vind ik het een mooie tool dat bijdraagt aan de zingeving van onze cliënten🐕❤"
- Jacolien Roskam

"Ik werk op een woongroep voor dementerende bewoners. Dit betekent veel voor onze bewoners, ze knuffelen en geven zo'n hond of kat erg veel liefde. Heel ontroerend om te zien dat zoiets veel liefde en geluk kan betekenen voor mensen met dementie."
- Monique van Dommelen-Aerts

"Samen met een groep collega’s geven wij theatervoorstellingen voor mensen met dementie. Wat zal de voorstelling nog mooier worden met dit lieve diertje!"
- Sjer Doddema

"Ik zou deze heel graag winnen voor de kinderen van Zomerkind om ze te helpen ervaren op een lieve en stimulerende manier en zo een positieve dag te beleven door middel van het interactieve dier. Dieren zijn immers vaak de opening naar contact!
- Anita de Bilde

"Onze zoon Martijn is 3 jaar en gediagnostiseerd met het Williams-beuren syndroom. Hij is dol op dieren, een hond zou hij geweldig vinden!"
- Corinne Schrijver

"Ik zou hem willen winnen voor mijn lieve 12 jarige zoon, hij is meervoudig gehandicapt en een enorm gek op knuffels. Een interactive knuffel zou voor zijn ontwikkeling geweldig zijn."
- Christa Saveur

"Wauw 😍 zo graag voor mijn activiteiten groep EMB cliënten. We zouden heel graag de poes willen 😍😁🤩🤗"
- Kim Peters

"Dat zal mooi zijn voor mijn moeder, die praat niet veel meer ze heeft een afasie. Een hondje zal wel leuk zijn!"
- Stijn Schouten

"Ik zou heel graag het hondje willen voor mijn moeder. Die zit op een afdeling voor dementerende ouderen en die zullen dat geweldig vinden om heerlijk mee te kunnen knuffelen. Maar vooral ook voor mijn moeder ze heeft altijd honden gehad. En zoiets geeft ze toch wel beetje liefde want haar hondje mist ze toch wel."
- Marjan van Malsen

"Heel graag..voor een lieve mevrouw, die woont op de woongroep waar ik werk...Deze mevrouw heeft een paar lichtpuntjes in haar leven, waar haar interactieve kat er een van is. Ze geeft de 'kat 'zoveel liefde en knuffels /wasbeurten .. dat hij tot op de draad toe versleten is. Ik gun haar zo een nieuw beetje geluk...
- Nathaly Tijbosch
                      
"Heel graag voor de dagvoorziening de Dinkelhof waar ik vrijwilligster ben. De mensen met niet aangeboren geheugenproblemen zullen dit onwijs mooi vinden. Ik ken de poes van de woongroep waar ik ook vrijwillig ben
Zo enorm mooi ❤️"
- Sandra Kamphuis

"Heel graag voor de dagbesteding, daar is hij zeer welkom ❤️. Ook kan ik hem gebruiken in de voorstellingen die wij geven voor dementerende ouderen. Multifunctioneel dus🙏🏼
- Angelique Brugging-Krukkert

"Wow wat een gave actie! Ik begin maandag aan een nieuwe job op een woongroep voor mensen met een verstandelijke beperking. Dit zou een geweldig kado zijn voor de bewoners! Via Stichting Superkatten hebben wij er vorig jaar heel veel mogen aanschaffen en mogen weggeven aan diverse zorginstellingen voor ouderen met dementie en Alzheimer, de reacties waren hartverwarmend. Graag zou ik door deze actie ook de bewoners van mijn nieuwe baan blij maken met een huisdier."
- Rachel van Zessen

"Voor op mijn afdeling! Werk met dementerende cliënten en die mogen wel een keer in het zonnetje gezet worden en iets extras krijgen!! ❤️"
- Cindy van den Hooven

"Ik zou graag een huisdier willen winnen voor de bewoners van de Amandelhof in Zeist. Ook in een verzorgingshuis zijn bewoners (helaas) eenzaam..heb prachtige dingen zien gebeuren met deze huisdieren en gun hen dat ook!"
- Marian Briene

"Graag zou ik deze willen winnen voor mijn dochter. Haar kat en hond mogen namelijk niet mee naar ziekenhuizen en deze wel!"
- Esther Coelingh

"Ik zou heel graag een hond of kat willen voor de snoezelkoffer die ik aan het maken ben en die je kan huren om materiaal uit te kunnen proberen, voordat je iets aanschaft! Deze koffer is voor iedereen te huren die het leuk vindt! :) 💞🍀"
- Sonja van Burg

"Ik zou graag deze hond of kat willen winnen voor mijn woongroep zodat de dagbesteding wat meer leven in de brouwerij brengt en hun huisdieren super vinden alleen niet bij ons op de woongroep mogen komen. Hopelijk win ik er een en kan ik hun super blij maken!"
- Petra Verboom

"Prachtig! Ik zou graag een kat of hond winnen voor mijn moeder van 91 die nog wel zelfstandig woont en soms wat verdrietig is omdat ze zich heel alleen voelt , het zou fantastisch zijn voor haar !
- Margriet Hilgerink

"Voor op mijn werk! Voor Laverhof, locatie Retratehuis. Waar ik werk voor mensen met Dementie. Deze interactieve hond 🐶en kat 🐱 kan nog veel betekenen voor mensen met Dementie. Ze krijgen er geborgenheid door en kunnen ze aaien en knuffelen. Het is een extra 🍀🍀🍀🍀geluksmomentje🍀🍀🍀."
- Hellen Ketelaars Bueters

"Ik zou heel graag een hond willen om mee te nemen naar de voorlichting over technologie die ingezet kan worden in de thuiszorg, o.a. tegen eenzaamheid."
- Grada Kok

"Ik wil zelf graag een poes als vriendje voor mijn hond en voor mijzelf, helaas gaat een echte niet lukken. Als ik samen met mijn hond uit logeren ga, dan mag de poes ook mee naar Vera Ahrens die ook van poezen houdt, maar een echte ook niet kan nemen. Ik ken deze poezen en hond al in mijn werk voor dementerende ouderen."
- Kim Ahrens
 
Voor welke doelgroep zoek je een product?
Ouderen
Ouderen
Gehandicapten
Gehandicapten
Kinderen
Kinderen
Therapie & Beweging
Therapie & Beweging
Geen specifieke doelgroep
Geen specifieke doelgroep
Verder naar stap 2
Voor dit onderdeel dien je ingelogd te zijn.

Inloggen Registreren
VOOR NEDERLANDSE KLANTEN : Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan jouw internetbankier programma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.
Met een creditcard betaal je veilig op internet. Je betaalt met de gegevens die op de creditcard (MasterdCard, Maestro of Visa) te vinden zijn: - de naam op de kaart - het kaartnummer, centraal afgebeeld op de voorkant van de creditcard - de vervaldatum (de maand en jaar van de vervaldatum staan op de voorkant) - de validatiecode op Visa of MasterdCard (CVV of CVC) is een driecijferige code op de achterkant van de kaart. Deze code is een extra veiligheidscontrole.
Met PayPal is betalen online veilig en beschermd. Je hoeft geen creditcard bij de hand te houden om te betalen. Je bankrekening of creditcardnummer is immers al veilig opgeslagen in je PayPal-account, dus het is niet nodig eindeloos gegevens in te voeren. Met PayPal heb je alleen een e-mailadres en wachtwoord nodig en kan er binnen een paar klikken veilig online worden betaald. PayPal is gratis voor kopers.
Een overboeking houdt in dat het geld vooraf via een reguliere bankoverschrijving wordt overgemaakt. Je ontvangt een e-mail van Buckaroo met hierin het bankrekeningnummer, naam van de begunstigde en uiteraard het over te maken bedrag. Je dient het bedrag binnen 7 dagen over te maken via een reguliere bankoverschrijving.
Zodra wij het geld hebben ontvangen wordt de bestelling verwerkt. Als wij binnen 7 dagen geen betaling hebben ontvangen wordt de bestelling geannuleerd.
Let op : in de tussentijd kan de levertijd van bepaalde producten veranderd zijn!
Je kunt het bedrag dat op de orderbevestiging is weergegeven binnen 7 dagen storten op onderstaande rekening. Op het moment dat het geld op onze rekening staat wordt de bestelling verstuurd, mits het artikel/de artikelen voorradig zijn.

Voor Nederland : Nenko BV - Kerkdriel
ABN AMRO 's-Hertogenbosch
Rekeningnummer : 539216089

Voor België : Nenko BVBA - Vorst-Laakdal
Fortis Bank Geel
Rekeningnummer : 230-05-24640-84

Wil je ervoor zorgen dat bij de betaling altijd het orderbevestigingsnummer vermeld is!
Wij kunnen in deze onzekere tijd van het corona virus slechts bestellingen accepteren met vooruitbetaling. Wij vragen u om uw begrip.
Geen informatie beschikbaar
VOOR BELGISCHE KLANTEN : Bancontact is de bekendste online betaalmethode in België. Het online betaalproces verloopt via een beveiligde verbinding met je vertrouwde internetbankieromgeving.
-Bevestig in de webshop de inhoud van je winkelmandje en kies Bancontact als betaalmethode.
- Volg de instructies online samen met de digipass of kaartlezer.
- Klaar! Je krijgt op het scherm een bevestiging van de betaling.
- Nieuw! Vanaf heden kan er ook afgerekend worden met de Bancontact app.
Geen informatie beschikbaar
Geen informatie beschikbaar
Wil je er zeker van zijn dat de bestelde producten ook daadwerkelijk op dit jaar gefactureerd worden? Wij zullen dan zorgen dat je geen budgettechnische problemen ondervindt en dat het budget van dit jaar gewoon gebruikt kan worden zelfs wanneer producten op dit moment niet leverbaar zijn.
AfterPay - Achteraf betalen (VOOR NEDERLANDSE KLANTEN). AfterPay voert voor Nenko.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay om de betaling binnen 14 dagen te voldoen. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay. - Er wordt € 0.99 aan extra kosten berekend voor gebruik van AfterPay. - Het maximum orderbedrag voor nieuwe klanten is € 250,00. - Het maximum orderbedrag voor bij AfterPay bekende klanten is € 750,00.
Er wordt een pakbon naar je gemaild zodra het pakket klaarstaat. Je kunt het pakket dan de daarop volgende werkdag vanaf 8.30 uur afhalen (wij zijn tot 17.00 uur geopend) - graag gepast betalen of pinnen. IVM HET CORONAVIRUS VRAGEN WIJ NIET TE KOMEN BIJ VERKOUDHEID OF GRIEPVERSCHIJNSELEN
8.5