Bekijk het gehele assortiment

Gehandicapten

Snoezelruimte voor gehandicapten

Bij Nenko ontwikkelen we naast speelgoed ook snoezelruimtes voor gehandicapten. Bij het maken van een snoezelruimte komt veel kijken. Hoe kan de ruimte het beste worden ingedeeld? Wat zijn de wensen en behoeften? Zijn er bijvoorbeeld al ideeën of voorkeuren voor producten die je in de snoezelruimte wilt gebruiken? Wil je alvast ideeën opdoen? Bekijk dan onze projectenpagina waarin je diverse snoezelruimtes kunt zien. Zo hebben we bijvoorbeeld een snoezelruimte gerealiseerd waarbij de focus ligt op de interactie

Snoezelruimte gehandicapten


Time Out & Comfort rooms voor gehandicapten

Naast de snoezelruimtes zijn er Time out & Comfortrooms welke veel gemaakt worden voor deze doelgroep. Nenko denkt graag mee om de veiligheid en de sfeer in huis of bij een instelling te bevorderen. Er zijn diverse maatoplossingen mogelijk, waarbij gebruik wordt gemaakt van op kleur en maat gemaakt meubilair zoals wand- en vloermatten en aangepaste en verzwaarde bedden. Bekijk op onze projectpagina verschillende gerealiseerde ruimtes ter inspiratie.

Time out room gehandicapten


Speelgoed voor gehandicapten

Ben je op zoek naar speciaal spelmateriaal en producten voor (verstandelijk) beperkten? Nenko is dè specialist met een jarenlange ervaring met betrekking tot de gehandicaptenzorg. Nenko levert spel- en snoezelmateriaal, positioneringsproducten, soft play materiaal, speciale fietsen, buitenspelmateriaal en boxen. Of uw budget nu groot of klein is, cliënten jong of oud, verstandelijk dan wel lichamelijk beperkt, Nenko  heeft het materiaal en de ervaring in huis om de levenskwaliteit voor cliënt of kind te verbeteren. Ons speelgoed voor gehandicapten wordt al jaren door zorginstellingen gebruikt.

Bij Nenko hebben we een uitgebreid aanbod aan gehandicapten speelgoed. Zo hebben wij speelgoed waarbij ze hun reactievermogen kunnen stimuleren. Voor kinderen en ouderen zijn onze communicatiepoppen geschikt voor het lokken van de menselijke reactie als emotie en herinnering. Speelgoed voor gehandicapten kopen waar ze meer de creativiteit of coördinatie kwijt kunnen? Zo hebben wij speciale ballondoeken die geschikt zijn voor een groepstherapie. Of onze eendoostaken welke speciaal ontworpen zijn gericht op de ontwikkeling.
handpop oma janna Eendoostaak speelgoed voor gehandicapten


Interesse in producten of een snoezelruimte voor gehandicapten?

Er kan gemakkelijk een afspraak gemaakt worden met Nenko waarbij de mogelijkheden en de wensen worden besproken. Nenko maakt op basis hiervan een offerte met een 3D ontwerp waarbij u een goed beeld krijgt hoe de snoezelruimte voor gehandicapten eruit komt te zien.

Klik op een onderstaande productadvies button om het juiste product te vinden, passend bij jouw wensen
ProductadviesProductadvies
Voor welke doelgroep zoek je een product?
Ouderen & Dementie
Ouderen & Dementie
Gehandicapten
Gehandicapten
Kinderen
Kinderen
Therapie & Beweging
Therapie & Beweging
Geen specifieke doelgroep
Geen specifieke doelgroep
Verder naar stap 2
Voor dit onderdeel dien je ingelogd te zijn.

Inloggen Registreren
VOOR NEDERLANDSE KLANTEN : Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan jouw internetbankier programma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.
Met een creditcard betaal je veilig op internet. Je betaalt met de gegevens die op de creditcard (MasterdCard, Maestro of Visa) te vinden zijn: - de naam op de kaart - het kaartnummer, centraal afgebeeld op de voorkant van de creditcard - de vervaldatum (de maand en jaar van de vervaldatum staan op de voorkant) - de validatiecode op Visa of MasterdCard (CVV of CVC) is een driecijferige code op de achterkant van de kaart. Deze code is een extra veiligheidscontrole.
Met PayPal is betalen online veilig en beschermd. Je hoeft geen creditcard bij de hand te houden om te betalen. Je bankrekening of creditcardnummer is immers al veilig opgeslagen in je PayPal-account, dus het is niet nodig eindeloos gegevens in te voeren. Met PayPal heb je alleen een e-mailadres en wachtwoord nodig en kan er binnen een paar klikken veilig online worden betaald. PayPal is gratis voor kopers.
Een overboeking houdt in dat het geld vooraf via een reguliere bankoverschrijving wordt overgemaakt. Je ontvangt een e-mail van Buckaroo met hierin het bankrekeningnummer, naam van de begunstigde en uiteraard het over te maken bedrag. Je dient het bedrag binnen 7 dagen over te maken via een reguliere bankoverschrijving.
Zodra wij het geld hebben ontvangen wordt de bestelling verwerkt. Als wij binnen 7 dagen geen betaling hebben ontvangen wordt de bestelling geannuleerd.
Let op : in de tussentijd kan de levertijd van bepaalde producten veranderd zijn!
Je kunt het bedrag dat op de orderbevestiging is weergegeven binnen 7 dagen storten op onderstaande rekening. Op het moment dat het geld op onze rekening staat wordt de bestelling verstuurd, mits het artikel/de artikelen voorradig zijn.

Voor Nederland : Nenko BV - Kerkdriel
ABN AMRO 's-Hertogenbosch
Rekeningnummer : NL54ABNA0539216089

Voor België : Nenko BVBA - Vorst-Laakdal
Fortis Bank Geel
Rekeningnummer : BE0230052464084

Wil je ervoor zorgen dat bij de betaling altijd het orderbevestigingsnummer vermeld is!
Werk je bij een instelling? Dan heb je bij ons ook de keuze om op Rekening* te betalen, je ontvangt dan een factuur na verzending van de bestelling. De betalingstermijn bedraagt 14 dagen. *Afhankelijk van het rekeningbedrag kunnen wij ervoor kiezen de aangeboden betalingsmogelijkheid niet te accepteren en/of een vooruitbetaling te vragen.
Geen informatie beschikbaar
VOOR BELGISCHE KLANTEN : Bancontact is de bekendste online betaalmethode in België. Het online betaalproces verloopt via een beveiligde verbinding met je vertrouwde internetbankieromgeving.
-Bevestig in de webshop de inhoud van je winkelmandje en kies Bancontact als betaalmethode.
- Volg de instructies online samen met de digipass of kaartlezer.
- Klaar! Je krijgt op het scherm een bevestiging van de betaling.
- Nieuw! Vanaf heden kan er ook afgerekend worden met de Bancontact app.
Geen informatie beschikbaar
Geen informatie beschikbaar
Wil je er zeker van zijn dat de bestelde producten ook daadwerkelijk op dit jaar gefactureerd worden? Wij zullen dan zorgen dat je geen budgettechnische problemen ondervindt en dat het budget van dit jaar gewoon gebruikt kan worden zelfs wanneer producten op dit moment niet leverbaar zijn.
AfterPay - Achteraf betalen (VOOR NEDERLANDSE KLANTEN). AfterPay voert voor Nenko.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay om de betaling binnen 14 dagen te voldoen. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay. - Er wordt € 0.99 aan extra kosten berekend voor gebruik van AfterPay. - Het maximum orderbedrag voor nieuwe klanten is € 250,00. - Het maximum orderbedrag voor bij AfterPay bekende klanten is € 750,00.
Er wordt een pakbon naar je gemaild zodra het pakket klaarstaat. Je kunt het pakket dan de daarop volgende werkdag vanaf 8.30 uur afhalen (wij zijn tot 17.00 uur geopend) - graag gepast betalen of pinnen. IVM HET CORONAVIRUS VRAGEN WIJ NIET TE KOMEN BIJ VERKOUDHEID OF GRIEPVERSCHIJNSELEN
8.5
Nenko.nl gebruikt cookies voor optimaal website gebruik en social-media -en adverteer doeleinden. Cookies van derden worden gebruikt voor social media functionaliteiten en gepersonaliseerde advertenties. Voor meer info kan je het privacy beleid lezen. We gaan ervan uit dat je akkoord gaat als je onze website blijft gebruiken.