• Exclusief aanbod
  • Snelle levering
  • Eenvoudig bestellen
  • Veilig betalen

Griezelen is leuk!

Nenko snoezelruimte Halloween pompoenen Nenko snoezelruimte Halloween schedels
Vier je vandaag Halloween dan is je huis vast versierd met pompoenen en lichtjes. Kinderen verkleden zich als griezelige wezens en gaan ‘s avonds op pad om overal aan te bellen. Zodra er iemand open doet roepen ze “trick or treat” waarmee je als buurtbewoner mag kiezen tussen “geplaagd worden” (trick) of “iets lekkers geven” (treat, meestal snoep). Meestal levert dat de kinderen snoepgoed op.

Niet iedereen houdt van griezelen, maar de meeste kinderen zijn tijdens hun ontwikkeling wel eens ergens bang voor. Angst neemt pas af als het kind met de enge situatie durft om te gaan. Het samen beleven van spannende dingen in een veilige omgeving kan kinderen helpen bij de ontwikkeling van hun emoties. Ze leren zo bijvoorbeeld dat dingen niet altijd zijn wat ze lijken en dat het belangrijk is om elkaar te helpen.

Ook in een snoezelruimte kun je diverse “spannende” activiteiten aanbieden die inspelen op deze ontwikkelingen zonder dat het ooit écht eng wordt. Creëer met onze downloadbare Halloween projectie eenvoudig een griezelige maar vrolijke sfeer in je snoezelruimte. De kleur oranje geeft energie en optimisme en een algeheel gevoel van welzijn. Verbaas je over rollende spinnen of een nieuwsgierige uil. En waar komt die mist ineens vandaan? Met je ogen dicht voelt vezelnevel nog een beetje raar, maar met je ogen open is het prachtig! Luister naar de zachte geluiden. Of ervaar hoe het is om een spook te zijn wanneer je in een danszak beweegt. Griezelen is superleuk!

Begeleiders geven het goede voorbeeld: laat zien hoe je zelf omgaat met dingen of situaties die je eigenlijk een beetje griezelig vindt, gebruik daarbij humor en fantasie. Geef kinderen de gelegenheid om zelf of met elkaar te ontdekken hoe de dingen werken.

Zelf een Halloween snoezelruimte maken:
- Laat de bubbelunit, lichtbol en wandstralers oplichten in dezelfde kleur. Kies voor warm oranje, ijzig wit of juist heksengroen
- Met een beamer en een paar pompoenen maak je grappige zingende pompoenen voor je snoezelruimte
- Hang nep-spinnenwebben op voor een extra spookachtige sfeer
- ​Laat zachte muziek of geluiden van nachtdieren horen
- Even geen inspiratie? Wij wel:
 
Bubbeltafel Spiderballen Jumbo vezelnevel Danszakken Pratende schijf Handpop Uil
Bubbelt als een echte heksenketel. Deze spinnen rollen & remmen! Om te bekijken en te voelen. Beweeg als een spook! Neem spannende geluiden op en luister ze af. Een nachtdier dat je kunt knuffelen.
« Naar overzicht
VOOR NEDERLANDSE KLANTEN : Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.
Met een creditcard betaalt u veilig op internet. U betaalt met de gegevens die op uw creditcard (MasterdCard, Maestro of Visa) te vinden zijn: - de naam op de kaart - het kaartnummer, centraal afgebeeld op de voorkant van uw creditcard - de vervaldatum (de maand en jaar van de vervaldatum staan op de voorkant) - de validatiecode op Visa of MasterdCard (CVV of CVC) is een driecijferige code op de achterkant van uw kaart. Deze code is een extra veiligheidscontrole.
Met PayPal is betalen online veilig en beschermd.U hoeft uw creditcard niet bij de hand te houden om te betalen. Uw bankrekening of creditcardnummer is immers al veilig opgeslagen in uw PayPal-rekening dus het is niet nodig eindeloos uw gegevens in te voeren. Met PayPal heeft u alleen uw e-mailadres en wachtwoord nodig en kunt u binnen een paar klikken veilig online betalen. PayPal is gratis voor u als koper.
Een overboeking houdt in dat u het geld vooraf via een reguliere bankoverschrijving overmaakt. U ontvangt een e-mail van Buckaroo met hierin het bankrekeningnummer, naam van de begunstigde en uiteraard het over te maken bedrag. U dient het bedrag binnen 7 dagen over te maken via een reguliere bankoverschrijving.
Zodra wij het geld hebben ontvangen wordt uw bestelling verwerkt. Als wij binnen 7 dagen geen betaling hebben ontvangen wordt uw bestelling geannuleerd.
Let op : in de tussentijd kan de levertijd van bepaalde producten veranderd zijn!
U kunt het bedrag dat op de orderbevestiging is weergegeven binnen 7 dagen storten op onderstaande rekening. Op het moment dat het geld op onze rekening staat wordt de bestelling verstuurd, mits het artikel/de artikelen voorradig zijn.

Voor Nederland : Nenko BV - Kerkdriel
ABN AMRO ’s-Hertogenbosch
Rekeningnummer : 539216089

Voor België : Nenko BVBA - Vorst-Laakdal
Fortis Bank Geel
Rekeningnummer : 230-05-24640-84

Wilt u ervoor zorgen dat bij uw betaling altijd uw orderbevestigingsnummer vermeld is!
Er wordt een factuur na verzending van uw bestelling naar het factuuradres gestuurd. De betalingstermijn bedraagt 14 dagen.

Afhankelijk van het rekeningbedrag kunnen wij ervoor kiezen een aangeboden betalingsmogelijkheid niet te accepteren.
Geen informatie beschikbaar
VOOR BELGISCHE KLANTEN : Bancontact is de bekendste online betaalmethode in België. Het online betaalproces verloopt via een beveiligde verbinding met je vertrouwde internetbankieromgeving.
-Bevestig in de webshop de inhoud van je winkelmandje en kies Bancontact als betaalmethode.
- Volg de instructies online samen met de digipass of kaartlezer.
- Klaar! Je krijgt op het scherm een bevestiging van de betaling.
- Nieuw! Vanaf heden kan er ook afgerekend worden met de Bancontact app.
Geen informatie beschikbaar
Geen informatie beschikbaar
Wilt u er zeker van zijn dat de door u bestelde producten ook daadwerkelijk op dit jaar gefactureerd worden? Wij zullen dan zorgen dat u geen budgettechnische problemen ondervindt en dat uw budget van dit jaar gewoon gebruikt kan worden zelfs wanneer producten op dit moment niet leverbaar zijn.
AfterPay – Achteraf betalen (VOOR NEDERLANDSE KLANTEN). AfterPay voert voor Nenko.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay om de betaling binnen 14 dagen te voldoen. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay. - Er wordt € 0.99 aan extra kosten berekend voor gebruik van AfterPay. - Het maximum orderbedrag voor nieuwe klanten is € 250,00. - Het maximum orderbedrag voor bij AfterPay bekende klanten is € 750,00.
Er wordt een pakbon naar u gemaild zodra het pakket klaarstaat. U kunt het pakket dan de daarop volgende werkdag vanaf 8.30 uur afhalen (wij zijn tot 17.00 uur geopend) - graag gepast betalen of pinnen.

Help Nenko en win leuke prijzen

Vul de onderstaande enqu�te in en ontvang leuke prijzen, alvast bedankt!

Ga naar de enqu�te!

Sluiten