Nenko B.V. Snoezelen, Rompa Dealer & More | Nenko 8.7 10 8.7 169 beoordelingen
  • Exclusief aanbod
  • Snelle levering
  • Eenvoudig bestellen
  • Veilig betalen

Arctic

Onze huisdieren

Katten

Zou dit de perfecte kat kunnen zijn? De Joy for All interactieve katten voelen, klinken en zien eruit als echte katten. Maar ze zijn zoveel meer dan zacht bont, rustgevend spinnen en aangenaam miauwen. Deze katten reageren op aaien, knuffelen en bewegen, net zoals de echte dieren waar ze van houden, maar die geen speciale zorg of voeding vereisen. Deze persoonlijk rijke ervaring kan vreugde en troost schenken aan ouderen zonder dat er rekening hoeft te worden gehouden met dierenartsen of verbod op huisdieren binnen een zorginstelling.
Specificaties:
     - Ingebouwde sensoren reageren op beweging en aanraken
     - Realistische, zachte vacht ziet eruit en voelt aan als een echte kat
     - Katachtige bewegingen en geluiden
     - VibraPurr ™ techniek klinkt en voelt aan als echt spinnen
     - In kleuren: Zwart, Grijs of Oranje verkrijgbaar
     - Inclusief batterijen: 4 x 1,5 V C Alkaline batterijen
 
"Mijn 94-jarige moeder gelooft dat de kat bijna echt is. Het geeft haar zoveel vreugde en vrolijkt haar dag op. Het geeft haar doel in haar leven, en zowel de kat als mijn moeder zijn tot leven gekomen.” - MARY -

Puppy's

Tussen de dutjes en het feit dat schattige, echte puppy's veel speciale aandacht vereisen. VREUGDE VOOR ALLE Companion Pet Golden Pup heeft alle liefde in de wereld om te geven, maar het zal je pantoffel niet opeten! Dankzij de ingebouwde sensoren en luidsprekers kan de pup een aantal van de heerlijkere momenten recreëren om een hond te bezitten, waaronder het zijn van een beste vriend voor ouder wordende dierbaren.
Specificaties:
    - Ingebouwde sensoren reageren op beweging en aanraken
    - Voel de hartslag met je kalmerende aanraking
    - Levensechte vacht en authentieke geluiden
    - Reageert op uw stem met BARKBACK (blaf terug) -technologie
    -  Inclusief batterijen: 4 x 1,5 V-alkaline batterijen
 
"We hebben twee pups voor een privé verzorgingstehuis voor ouderen met Alzheimer/Dementie aangeschaft. We hadden er oorspronkelijk een voor onze vader en iedereen was er dol op! Pap is inmiddels overleden, maar we wilden zorgen voor de andere mensen in het verzorgingstehuis die er nog steeds zijn. Ze noemden hem Andy en dol op zijn donzige gezicht en kwispelende staart” - CAROLIEN -


VOOR NEDERLANDSE KLANTEN : Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.
Met een creditcard betaalt u veilig op internet. U betaalt met de gegevens die op uw creditcard (MasterdCard, Maestro of Visa) te vinden zijn: - de naam op de kaart - het kaartnummer, centraal afgebeeld op de voorkant van uw creditcard - de vervaldatum (de maand en jaar van de vervaldatum staan op de voorkant) - de validatiecode op Visa of MasterdCard (CVV of CVC) is een driecijferige code op de achterkant van uw kaart. Deze code is een extra veiligheidscontrole.
Met PayPal is betalen online veilig en beschermd.U hoeft uw creditcard niet bij de hand te houden om te betalen. Uw bankrekening of creditcardnummer is immers al veilig opgeslagen in uw PayPal-rekening dus het is niet nodig eindeloos uw gegevens in te voeren. Met PayPal heeft u alleen uw e-mailadres en wachtwoord nodig en kunt u binnen een paar klikken veilig online betalen. PayPal is gratis voor u als koper.
Een overboeking houdt in dat u het geld vooraf via een reguliere bankoverschrijving overmaakt. U ontvangt een e-mail van Buckaroo met hierin het bankrekeningnummer, naam van de begunstigde en uiteraard het over te maken bedrag. U dient het bedrag binnen 7 dagen over te maken via een reguliere bankoverschrijving.
Zodra wij het geld hebben ontvangen wordt uw bestelling verwerkt. Als wij binnen 7 dagen geen betaling hebben ontvangen wordt uw bestelling geannuleerd.
Let op : in de tussentijd kan de levertijd van bepaalde producten veranderd zijn!
U kunt het bedrag dat op de orderbevestiging is weergegeven binnen 7 dagen storten op onderstaande rekening. Op het moment dat het geld op onze rekening staat wordt de bestelling verstuurd, mits het artikel/de artikelen voorradig zijn.

Voor Nederland : Nenko BV - Kerkdriel
ABN AMRO ’s-Hertogenbosch
Rekeningnummer : 539216089

Voor België : Nenko BVBA - Vorst-Laakdal
Fortis Bank Geel
Rekeningnummer : 230-05-24640-84

Wilt u ervoor zorgen dat bij uw betaling altijd uw orderbevestigingsnummer vermeld is!
Er wordt een factuur na verzending van uw bestelling naar het factuuradres gestuurd. De betalingstermijn bedraagt 14 dagen.

Afhankelijk van het rekeningbedrag kunnen wij ervoor kiezen een aangeboden betalingsmogelijkheid niet te accepteren.
Geen informatie beschikbaar
VOOR BELGISCHE KLANTEN : Bancontact/Mister Cash bepaalt hoe het geld van de rekening van een betaler wordt verplaatst naar de rekening van een ontvanger. Voor een kaarthouder gebeurt de praktische uitvoering hiervan via de bank die zijn kaart heeft uitgegeven (de issuer), voor een handelaar via de leverancier van zijn betaalterminal of online betaaloplossing (de acquirer). Dit gebeurt in 3 stappen: 1. Controle Wanneer een klant zijn pincode invoert gebeurt de verificatie. Er wordt gecontroleerd of er voldoende geld op de rekening van de kaarthouder staat om de betaling te doen. Bij een positief antwoord wordt de autorisatie voor de betaling gegeven. Bij een negatief antwoord stopt de transactie hier. 2. Berekening Hier gebeurt de uitwisseling van financiële informatie tussen issuer en acquirer. We berekenen welk saldo precies betaald moet worden. 3. Verwerking Tenslotte wordt de effectieve betaling uitgevoerd. Issuers worden gedebiteerd, acquirers gecrediteerd en het juiste bedrag komt bij de juiste persoon terecht.
Geen informatie beschikbaar
Geen informatie beschikbaar
Wilt u er zeker van zijn dat de door u bestelde producten ook daadwerkelijk op dit jaar gefactureerd worden? Wij zullen dan zorgen dat u geen budgettechnische problemen ondervindt en dat uw budget van dit jaar gewoon gebruikt kan worden zelfs wanneer producten op dit moment niet leverbaar zijn.
AfterPay – Achteraf betalen (VOOR NEDERLANDSE KLANTEN). AfterPay voert voor Nenko.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay om de betaling binnen 14 dagen te voldoen. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay. - Er wordt € 0.99 aan extra kosten berekend voor gebruik van AfterPay. - Het maximum orderbedrag voor nieuwe klanten is € 250,00. - Het maximum orderbedrag voor bij AfterPay bekende klanten is € 750,00.
Er wordt een pakbon naar u gemaild zodra het pakket klaarstaat. U kunt het pakket dan de daarop volgende werkdag vanaf 8.30 uur afhalen (wij zijn tot 17.00 uur geopend) - graag gepast betalen of pinnen.
Klik hier om meer te lezen over de arctic challenge.

Help Nenko en win leuke prijzen

Vul de onderstaande enqu�te in en ontvang leuke prijzen, alvast bedankt!

Ga naar de enqu�te!

Sluiten